Made in Pécs-díj 2017 – A győztesek

Január 5-én kiosztottuk a 2017-es év Made in Pécs-díjait. A jó hangulatú díjátadó ceremónia a kibővült Made in Pécs Caféban volt. Íme a nyertesek listája, de szeretnénk elmondani itt is, hogy nem csak a győzteseknek, hanem az összes jelöltnek szívből gratulálunk!

Az év új vendéglátóhelye: BAZÁR

Az év művészeti eseménye: Pécsi Műhely – Párhuzamos avantgárd

Az év civil projektje: Pécs8

Az év eseménye: Zsolnay Fényfesztivál

Kultúra Junior: Pécsi Pagony

Az év terméke: Arteria Industrial

Az év teljesítménye: Mindum Károly

Nívódíj: Pécsi Tudományegyetem, Művészetek és Irodalom Háza, Bóbita Bábszínház. (Ebben a kategóriában mindhárom jelölt megkapta a díjat.)

Közönségdíj: Régi Pécs

Mivel a Pécs8 projekt az együttműködések hálózatában, interakciók során bontakozott és bontakozik ki, álljon itt mindazok neve, akik – eddig, és reméljük ezután is – alakították a díjnyertes formát. Nagy örömünkre, a kapcsolatok sokfélesége és elágazásai miatt e lista nem lehet teljes. Bővülésében bízunk! Addig is köszönjük és gratulálunk minden résztvevőnek, támogatónak, írónak és olvasónak, ötletadónak és megvalósítónak, kutatónak, adatközlőnek és (történeti) forrás adományozónak…

Köszönjük Pécs Története Alapítvány, Pásztor Andrea és JPM Várostörténeti Múzeum, Szabó Attila, Tóth Tibor, Úz György, Régi Pécs,  Pap Dávid és Csorba Győző Megyei Könyvtár, PEI (!:) 🙂, Csibi Norbert és a Történészcéh Egyesület, PTE BTK Modernkori Történeti Tanszék és a Pécs8 kurzusok egyetemi hallgatói, Slachta Kriszta, Polyák Petra, Gyimesi Réka, Ruprech Judit és Mecseki Fotóklub Egyesület, Zimonyi Géza(!) és a Craetive, Erős Zsolt és Adrienn – Kronosz Kiadó, Katreiner Zoltán és a Pécsi Kommunikációs Központ, Laufer László, Misi bácsi 🙂, Dévényi Sándor, Kövér András és a Sopianae Slam Poetry Club, Arató Pepe, Tóth Marcell és a Control Studio, Kövi Anita, Apolló Mozi, Nappali, Trafik, Pohánka Éva és az Egyetemi Könyvtár, Egyetemi Levéltár, Pálfi György, Pamuki Krisztián, Ákli Krisztián, Keret Alkotó Csoport Kulturális Egyesület, Improvokál Társulat, DJ Venom, Somogyi Csaba, Horváth Kriszta és Simon Gyöngyi – PTE Deák Ferenc Gyakorló Iskola, Balázsy Péter, Regős István, Baranyai Pál, Szakács Emília, Csorba Győző Társaság, Dévényi Ildikó Éva, Kovács Zoltán, Bíró Tamás, Kathi Ferenc, Elekes-Balázs Krisztina, Szász Balázs, Gerner András és a Pécs-Kertváros Magazin, Körtvélyesyi László, Bánkuti Csenge, Maróti Zoltán, Orosz Dániel és a PTE Innovációs Igazgatóság, Nimmerfroh Ferenc, Földesi Mihály, Kátai Dalma, Nógrádi László, Vigh Gabi és a PécsTV, Kosaras Attila és a PTE UNIVTv, CshaNce Productions, Árvai Péter és a Made in Pécs, Szent Mór Iskolaközpont tavaly végzett 12. G. osztálya!

FOTÓGALÉRIA

?
Impresszum

Főszerkesztő: Dévényi Anna, Bánkuti Gábor
Munkatárs: Szabó Attila (szerkesztő)
Elérhetőség: pecs8.info@gmail.com